La Llotja

Lleida concentra en aquestes setmanes una frenètica activitat d’inauguracions i de ficada en marxa de projectes força interessants i que volen resituar Lleida dins del territori. S’acaba d’inaugurar l’aeroport i ara ho fa La Llotja, un edifici emblemàtic. Aquest espai és el tercer en importància a Catalunya.

Una altre fita pel disseny i pel canvi que suposarà a la zona de l’estació serà el pont de Príncep de Viana. Juntament a aquest pont al febrer s’obrirà la continuació de Prat de la Riba sobre les vies cobertes del tren i que també inclourà una gran zona de passeig sobre les vies del tren. A més s’esta treballant en la passarel·la del Campus. Aquest és un any d’eleccions. L’adjectiu faraònic ja se li va adjudicar a l’alcalde Siurana, ara per l’alcalde Ros n’haurem de buscar un de més envergadura.

Quant a mroman

Marià Roman
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.