e-Segre

Fins ara la presencia del dos diaris de la ciutat a internet era minsa. A La Mañana tenies unes quantes notícies i algun article d’opinió, a remarcar “La punxa” diària del Correal i les vinyetes d’humor. Al Segre tenies algunes notícies, la portada i un bon apartat d’agenda, cartellera de música, teatre i cinema.
Ara el grup Segre ha actualitzat la seva presència a internet. Però l’estrella d’aquesta nova web és e-Segre on tenim el diari de paper, en les dues versions, castellà i català. Podem veure les 64 pàgines del diari en un format flash atractiu i de fàcil navegació. Hi ha opció de guardar i imprimir cada pàgina. A més hi ha un calendari on pots escollir les edicions anteriors, de moment hi ha disponible la d’ahir. Tot un encert. Un 10.
El que no sé, és com quedarà el servei que ara ofereix el diari, en versió PDF i de pagament.

Quant a mroman

Marià Roman
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: e-Segre

 1. Venceslau diu:

  Quina premsa que tenim a Lleida!
  Però si ells ho diuen…
  La premsa és lliure, no hi ha manipulació.
  Vagi tot bé i continua escrivint!

 2. mroman diu:

  Era massa bo o massa arriscat deixar-lo obert.
  Ens han ficat la mel als llavis.

Els comentaris estan tancats.